Pelikielto.fi -palvelun käyttöehdot

Palvelun tarjoaa Pelikielto.fi. Voit käyttää Palveluita verkkosivustollamme.

Lue nämä ehdot (Ehdot) huolellisesti ennen Pelikielto.fi:n (Pelikielto, me) palvelujen (Palvelu) käyttöä.

Palveluidemme käyttäminen edellyttää näiden Ehtojen hyväksymistä ja noudattamista. Ehdot koskevat henkilöitä, yrityksiä tai yhteisöjä, joilla on pääsy Palveluihimme. Palvelumme tarjotaan sinulle maksutta. 

Käymällä verkkosivustossamme ja käyttämällä Palveluamme hyväksyt nämä Ehdot itseäsi sitoviksi. Jos et hyväksy Ehtoja tai osaa niistä, ole hyvä ja lopeta verkkosivustomme käyttäminen.  

Yleistä

 1. Näitä Ehtoja sovelletaan sinun ja meidän väliseen suhteeseemme, ja ne määrittävät molemminpuoliset velvoitteemme.
 2. Meidän välinen suhde perustuu tietoihin ja ilmoituksiin, jotka olet antanut käyttäessäsi palveluamme, sekä näihin Ehtoihin.
 3. Käyttämällä palveluamme, hyväksyt nämä Ehdot.
 4. Ehdot hyväksymällä annat meille valtuudet käyttää ilmoittamiasi tietoja palvelujemme tarjoamiseksi. Hyväksyt, että voimme jakaa antamiasi tietoja palvelun toteuttamiseksi vaadittaviin tarkoituksiin. 
 5. Meidän väliseen suhteeseen sovelletaan Suomen lakia.
 6. Näihin Ehtoihin voidaan tehdä muutoksia.
 7. Ilmoitus päivitetyistä Ehdoistamme on nähtävillä verkkosivustollamme. Meidän välisessä suhteessamme käytetään ensisijaisesti suomen kieltä.

Määritelmiä

Lihavoiduilla sanoilla on näissä Ehdoissa seuraavat merkitykset:

Pelikielto.fi: Vapaaehtoisvoimin ylläpidetty palvelu, jonka sähköpostiosoite on info (at)pelikielto.fi.

ETA-MAAT: EU-maat sekä Liechtenstein, Norja ja Islanti.

Online-sovellus: verkkolomake, jonka voit täyttää palvelussamme.

Palvelu: verkkopalvelu, joka koskee tällä sopimuksella tarjottavaa sähköpostipohjaa ja vastaanottajalistaa, joita käyttämällä käyttäjä voi pyytää rahapelejä tai muita näihin rinnastettavia palveluita tarjoavia yrityksiä estämään tai rajoittamaan pääsyään kolmansien osapuolten tarjoamiin palveluihin.

Ehdot: tarkoittavat tässä asiakirjassa annettuja palvelujamme koskevia ehtoja.

Me: Pelikielto.fi, kuten edellä on määritetty.

Verkkosivusto: verkkosivusto, joka sijaitsee ensisijaisesti osoitteessa www.pelikielto.fi

Sinä: tarkoittaa henkilöä tai käyttäjää, joka nyt tai tulevaisuudessa käyttää tarjoamiamme palveluja.

Rekisteröityminen palveluumme

 1. Palvelumme ovat luonnollisten henkilöiden, yritysten tai yhteisöjen käytettävissä.
 2. Sinua voidaan pyytää täyttämään palvelussamme kyselylomake.

Pidätämme oikeuden keskeyttää antamiesi tietojen käsittelyn jos katsomme, että jotkin olosuhteet ovat poikkeuksellisia. Esimerkkejä tällaisista olosuhteista voi olla:

 • meillä on syytä epäillä, että tietojasi käytetään laittomasti tai vilpillisesti
 • olet antanut meille vääriä tietoja
 • olet jättänyt antamatta pyytämiämme tietoja tai et ole lähettänyt meille tarvittuja ilmoituksia
 • et noudata näitä Ehtoja

Suostumus

 1. Hyväksyt, että tietojasi voidaan käyttää osana palvelumme tuottamista ilman erillistä suostumustasi. 
 2. Hyväksyt, että antamasi tiedot voidaan tarkistaa tai jättää huomiotta.
 3. Hyväksyt, ettei sivustollamme olevia tietoja, raportteja tai analyyseja saa kopioida, jäljentää tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman Pelikielto.fi:n antamaa kirjallista lupaa
 4. Mikäli käytät sivustoltamme löytyvää tietoa muuhun, kuin kaupalliseen tarkoitukseen (esimerkiksi julkisesti luettavissa oleva lehtiartikkeli tai muu julkaisu), tiedon lähteenä tulee mainita palvelumme osoite, joka on https://pelikielto.fi

Vastuun rajoitus

Emme vastaa mistään välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat Suomen tai ulkomaisen lainsäädännön, hallituksen toimien, sodan, lakon, työsulun tai muun vastaavan tapahtuman seurauksena. Emme ole vastuussa muissakaan olosuhteissa, jos normaalia varovaisuutta on noudatettu.

Kun käytät palveluamme, on tärkeää, että ilmoitat kysytyt tiedot mahdollisimman tarkasti.

Emme vastaa vahingosta, joka johtuu antamistasi virheellisistä tiedoista tai Palvelun väärinkäytöstä.

Hyväksyt, että Palveluun liittyviä tietoja voidaan käsitellä ilmoittamiesi yhteydenpitokanavien (puhelin, sähköposti) kautta, mikäli olet ilmoittanut nämä tiedot. Sinulla on vastuu omien laitteidesi tietoturvasta sekä asianmukaisesta käsittelystä.

Pelikielto.fi ei vastaa esittämistään sisällöistä tai saatavuudesta, vaan toimii sivustona, jota kautta tarjottua palvelua voi käyttää.

Pelikielto.fi ei vastaa mistään suoraan tai välillisesti palvelumme käyttämisestä johtuneista vahingosta.

Käyttämällä Palvelujamme, tai käymällä verkkosivustossamme vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytäntömme. Hyväksyt, että nykyinen tietosuojakäytäntömme muodostaa osan meidän kanssamme tekemääsi sopimusta näiden Ehtojen lisäksi.

Hyväksyt, että voimme käsitellä antamiasi henkilötietoja näissä Ehdoissa ja tietosuojakäytännössämme määritettyihin tarkoituksiin EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 (”GDPR”) ja tietosuojalain (5.12.2018/1050) mukaisesti sekä meitä sitovien lakiin perustuvien velvoitteiden täyttämiseksi. 

Hyväksyt, että tietojesi välittämiseen rahapelejä tai rahansiirtopalveluja tarjoaville yrityksille käytetään omassa hallussasi olevaa sähköpostitiliä, ja vastaat pääsystä sähköpostitilillesi itsenäisesti. Sinun ei tulisi luovuttaa pääsyä sähköpostitilillesi kolmansille osapuolille, eikä palvelumme käyttäminen edellytä tai pyydä tällaista pääsyä.

Palvelumme käyttäjänä voit lähettää itsenäisesti pyynnön pelikiellon asettamisesta rahapelejä tai rahansiirtopalveluja tarjoaville yrityksille, jotta nämä voivat sulkea pelitilisi määräajaksi tai kokonaan toiveidesi mukaan. Palveluamme käyttäessäsi ymmärrät, ettei Pelikielto.fi ole vastuussa näiden ulkopuolisten tahojen tietojenkäsittelystä tai pyydetyn pelikiellon voimaan saattamisesta tai sen voimassa pitämisestä. Pelikielto.fi pyrkii pitämään palvelusta saatavilla olevan pelikiellon asettamispyyntöön liittyvän viestin ja tämän vastaanottajalistan ajan tasalla, mutta se ei ole vastuussa lähettämäsi viestin sisällöstä tai sen vastaanottajalistasta.

Tallennamme tietoja siitä, miten käytät palveluitamme; tällaisia tietoja ovat käyttämäsi hakukanava, vierailuaika sekä tekemiesi yhteydenottojen päivämäärät ja sisältö. Kun käytät palveluamme digitaalisten kanavien kautta, voimme käyttää evästeitä tai muita työkaluja palvelumme optimoinnissa ja seurannassa.

Yhteystiedot

Mahdolliset palveluumme liittyvät kysymykset tai valitukset on lähetettävä seuraavaan osoitteeseen:

info (at) pelikielto.fi.

Pyrimme käsittelemään asiasi niin pian kuin mahdollista. Mikäli asian käsittely vie normaalia pidempään, kirjaamme tietosi ja huolehdimme siitä, että asiasi käsitellään mahdollisimman pian.

Näihin Ehtoihin sekä Sinun ja Pelikielto.fi:n väliseen suhteeseen sovelletaan Suomen lakia. Mikäli Ehdoista syntyy Sinun ja meidän välillämme erimielisyyttä, jota ei pystytä ratkaisemaan neuvottelemalla, ratkaistaan riita Helsingin käräjäoikeudessa. 

Palvelumme on voimassa toistaiseksi sen jälkeen, kun olet käyttänyt palveluamme ensimmäisen kerran. 

Näillä Ehdoilla ei vähennetä Sinulle kuluttajasuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Ennakkotiedot Pelikielto.fi:n tarjoamasta Palvelusta on annettu Suomen lain mukaisesti.

Yhteystiedot

Pelikielto.fi

Sähköpostiosoite: info (at) pelikielto.fi

Voimassaolo

Nämä Ehdot tulevat voimaan 9.2.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi.