Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjänä toimii Pelikielto.fi

2. Rekisterin nimi

Rekisterin nimi: Käyttäjätietorekisteri

3. Henkilötietojen käsittely

Pelikielto.fi tarjoaa käyttäjilleen valmiin sähköpostipohjan sekä lähetyslistan, jota käyttämällä käyttäjä voi pyytää rahapelejä tarjoavia sivustoja, tai muita näihin rinnastettavia palveluita asettamaan pelikiellon tai sulkemaan käyttäjän pelitilin (jäljempänä pelikielto). Pyyntö pelikiellon lähettämisestä tulee lähettää käyttäjän omasta sähköpostista, ja käyttäjä on yksinomaan vastuussa antamistaan ja lähettämistään tiedoista.

Pelikielto.fi ei tallenna tai käsittele henkilötietoja palvelua käytettäessä. Voimme kerätä yksilöiviä tietoja, kuten nimen tai sähköpostiosoitteen mikäli pyydät meiltä yhteydenottoa syöttämällä nämä vapaaehtoiseksi merkityt tiedot sivustollamme olevaan yhteydenottolomakkeeseen.

Voimme analysoida tai muodostaa palveluumme annetuista ei-yksilöivistä tiedoista analyyseja tai tilastoja, joiden avulla kehitämme palvelua edelleen. Käyttäjänä annat palvelua käyttämällä luvan käyttää muita, kuin käyttäjän yksilöiviä tietoja Pelikielto.fi:n toimintojen suunnittelemiseen ja palvelukehitykseen.

4. Rekisterin sisältö

Rekisteri voi sisältää palvelun käyttäjän luovuttamia tietoja, kuten käyttäjän ikä tai asetetun pelikiellon pituus. Palvelumme käyttäjänä ymmärrät, että voimme muodostaa antamistasi vastauksista nimettömiä tilastotietoja ja analyyseja.

5. Tiedonkeruu

Rekisterissä olevat tiedot kerätään pääasiallisesti käyttäjältä itseltään, mutta tietoja voidaan kerätä myös verkkokäyttäytymisen perusteella.

6. Tietojen luovutus

Pelikielto.fi ei säännönmukaisesti kerää palvelun käyttäjien henkilötietoja, eikä näin ollen luovuta tai voi luovuttaa henkilötietoja ulkopuoliselle taholle. Pelikielto.fi:lle annettuja tietoja ei säilytetä missään vaiheessa ETA- alueen ulkopuolella.

7. Tietojen käsittely

Palvelussa annettujen tietojen käsitteleminen on mahdollista niiden henkilöiden toimesta, jotka osallistuvat palvelun ylläpitoon ja joille tietojen käsitteleminen on tarpeellista.

8. Tietosuojakäytännön muutokset

Palvelumme käyttäjänä ymmärrät, että voimme muuttaa palvelumme ehtoja tai periaatteita. Viimeisin ja voimassa oleva tietosuojakäytäntömme on aina saatavilla verkkosivustossamme ja kehotamme sinua lukemaan sen säännöllisesti.

10. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, tai haluat käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä, ole yhteydessä meihin info (at) pelikielto.fi.

Tämä tietosuojaseloste on tullut voimaan 10.2.2021